zondag 12 februari 2012

IPPYS woondeco op Stadnl

de leukste online winkelstad van Nederland, www.stad.nl !
Wat zou het toch fantastisch zijn als de winkelstad ALTIJD 24 uur per dag open is. En wat zou het fijn zijn als al jouw favoriete winkels NAAST elkaar zijn gevestigd, zodat je niet eerst die hele stad door moet lopen om bij de andere winkel je boodschap te halen. Een stad waar je lekker in kunt 'struinen' op zoek naar leuke hebbedingetjes, woondecoratie, cadeautjes, lekker eten, enzovoorts.

Tot 2011 bestond zo'n stad nog niet, maar in 2012 komen de makers van Stad.nl (Mabel Mangnus en Helene van der Meijs) met een prachtige online stad.

De stad bestaat uit verschillende winkeltjes op het gebied van: mode, eten en drinken, interieur, kinderen, bruiloften, etc. Al je stadszaken regel je in het stadhuis en je krijgt als bezoeker een eigen paspoort. Daarnaast kun je zelf je favoriete straat samenstellen.

Plattegrond van stad.nl met infomatie over bereikbaarheid en parkeermogelijkheden

Natuurlijk heeft IPPYS woondeco ook een winkelpand ingericht in de interieurstraat. Op dit moment is de stad alleen te bezoeken middels een inlogcode. Vanaf maart is de stad open voor het hele Nederlandse publiek.
Dit is de winkel van IPPYS woondeco in stad.nl gevestigd in de interieurstraat.
Kun je niet wachten tot maart? Vraag dan bij IPPY de speciale inlogcode aan om eens lekker te struinen door alle winkelstraten.

PS: bedankt Mabel en Helene voor dit fantastische concept! IPPY is nu al een groot fan van Stad.nl 

1 opmerking:

  1. Hoi Ingmar, dank je wel voor dit leuke blogbericht! We zijn heel blij met jouw winkel op stad.nl, erg leuk en mooi ingericht! Veel succes alvast op Stad.nl

    BeantwoordenVerwijderen